dooffy_design_icons_EU_flags_Spain

Taalcursus

Waarom een taalcursus Spaans bij Instituto Latino?
  • Praktijkgerichte lesmethode (spreek- en luistervaardigheid)
  • Energieke, uitdagende lessen van professionele taaldocenten
  • Taalcursussen voor beginners en gevorderden
  • Locatie midden in Amsterdam Centrum
  • Kleine groepen van maximaal 8 personen
  • Persoonlijke benadering voor optimaal leerresultaat
Kies hier je niveau:

Spaans – “ En boca cerrada no entran moscas” – Spreken is zilver, zwijgen is goud

Veelgestelde vragen
Daarom Instituto Latino:

Maatwerk voor uw zakelijke wensen
Op locatie
Native-speaker docenten
15 jaar ervaring
Gratis taaltest

Lees meer over onze werkwijze

Waarom Spaans leren?

Spaans is een wereldtaal die wordt gesproken door ruim 500 miljoen mensen. Het is zelfs een officiële taal van de Verenigde Naties. Het taalgebied beperkt zich niet tot Spanje en Latijns-Amerika, want ook in de Verenigde Staten wordt door 1 op de 10 inwoners Spaans gesproken. Het is kortom een universele taal maar ook één die zich kenmerkt door exotische klanken, een heerlijk ritme en boeiende cultuur.

Hoe zien de Spaanse lessen eruit?

In onze praktijkgerichte taalcursussen Spaans leer je deze taal correct spreken en verstaan. De cursussen worden gegeven op onze vaste locatie in het centrum van Amsterdam, in kleine groepen van maximaal 8 personen. Tijdens de lessen focussen we op een snelle vooruitgang in je spreek- en luistervaardigheid. Laagdrempelig en uitdagend, want wij geloven dat je enkel succesvol een taal kunt leren door veel te oefenen. Dat geeft je de kans om direct van je fouten te leren. Net zo belangrijk als het resultaat vinden we het plezier dat je zult beleven aan het leerproces zelf; een taal leren is boven alles een opwindende ontdekkingstocht.


Cursus Niveaus Standaard overdag Standaard s'avonds Intensief
Beginners Beginners 1/2/3/4 9 lessen 2 uur/week 12 lessen 1.5 uur/week 6 lessen van 3 uur/week
Gevorderden Gevorderden 1/2/3/4 9 lessen 2 uur/week 12 lessen 1.5 uur/week 6 lessen van 3 uur/week

NB. De taalcursus gaat door wanneer er minimaal 6 cursisten zijn aangemeld.

Daarom Instituto Latino:

Kleine groepjes
Persoonlijke aandacht
Centrum Amsterdam
Gediplomeerde docenten
Klassikale lessen

Lees meer over onze werkwijze

Heb ik lesmateriaal/boeken nodig voor de cursus Spaans?

Onze Spaanstalige docenten maken bij deze taalcursus gebruik van de boeken Camiños Nieuw 1, 2 en 3. Deze zijn te bestellen bij uitgeverij Intertaal


Waarom Spaans leren bij Instituto Latino?


Instituto Latino onderscheidt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Spaanse taalcursussen in Amsterdam vanaf € 11 per uur. Je zult ervaren dat jouw spreek- en luistervaardigheid met sprongen vooruit gaat!

Op welke niveaus biedt Instituto Latino Spaanse taalcursussen aan?

Instituto Latino biedt cursussen aan voor beginners en gevorderden. Je kunt onderaan de pagina je keuze maken.

Groepsgrootte maximaal 8 personen

De maximale groepsgrootte voor de taalcursus Spaans is voor zowel beginners als gevorderden 8 personen. Het kan soms voorkomen dat je met minder deelnemers aan de cursus Spaans deelneemt. De cursus gaat door zodra er 6 deelnemers zich ervoor hebben aangemeld.

Cursus Spaans volgen in het centrum van Amsterdam

Ons taleninstituut is zeer goed bereikbaar. Mocht je een taalcursus Spaans in Amsterdam willen volgen, dan bent je bij ons bij het juiste adres.Maak kennis met onze docenten voor de taalcursus Spaans:
Mercedes Rodriguez Carmona

Ik kom uit Sevilla, Spanje en woon al 33 jaar in Nederland. Al meer dan 20 jaar ben ik docente Spaans. Ik vind mijn beroep heel erg mooi en geef nog steeds met heel veel plezier lessen. De interactie met mijn cursisten en de afwisseling in de lessen geeft mij energie en is een verrijking in mijn leven.
Ik heb tevens heel veel hobby’s maar weinig tijd; mijn werk is mijn hobby nummer 1 en verder houd ik van tuinieren, lezen, schrijven, reizen, Italiaans leren, wandelen, winkelen en koken.


Rosa Agusti

Sinds 2008 woon ik in Nederland. Zelf kom ik uit Peru, daar ben ik advocate geweest. Dankzij mijn zeven jaar ervaring in het lesgeven in de prachtige Spaanse taal heb ik geleerd wat de valkuilen zijn en waar de cursisten moeite mee hebben. Daarom pas ik mijn methode van lesgeven aan per groep. Naast lesgeven doe ik ook vertaalwerk voor verschillende bedrijven.

Mijn passie ligt in het theater. Ook hou ik van reizen, lezen en dansen.