braziliemiddel

Taalcursus

Waarom een taalcursus Portugees-Braziliaans bij Instituto Latino?
  • Praktijkgerichte lesmethode (spreek- en luistervaardigheid)
  • Energieke, uitdagende lessen van professionele taaldocenten
  • Taalcursussen voor beginners en gevorderden
  • Locatie midden in Amsterdam Centrum
  • Kleine groepen van maximaal 8 personen
  • Persoonlijke benadering voor optimaal leerresultaat
Kies hier je niveau:

Portugees uit Brazilië – “ Em rio que tem piranha, até jacaré nada de costas” – Een gewaarschuwd iemand telt voor twee

Veelgestelde vragen
Daarom Instituto Latino:

Maatwerk voor uw zakelijke wensen
Op locatie
Native-speaker docenten
15 jaar ervaring
Gratis taaltest

Lees meer over onze werkwijze

Waarom Braziliaans Portugees leren?

Het Portugees en Braziliaans Portugees kennen een aantal verschillen in uitspraak, klank, grammatica en woordenschat. Waarom zou je voor Braziliaans Portugees kiezen? Brazilië is een ontluikende wereldmacht en het Braziliaans Portugees is swingend als het carnaval in Rio en sensueel als de stranden van Copacabana. Dankzij de Olympische Spelen van 2016 staat het land meer dan ooit in de belangstelling.

Hoe zien de Braziliaans Portugese lessen eruit?

In onze praktijkgerichte taalcursussen Braziliaans Portugees leer je deze taal correct spreken en verstaan. De cursussen worden gegeven op onze vaste locatie in het centrum van Amsterdam, in kleine groepen van maximaal 8 personen. Tijdens de lessen focussen we op een snelle vooruitgang in je spreek- en luistervaardigheid. Laagdrempelig en uitdagend, want wij geloven dat je enkel succesvol een taal kunt leren door veel te oefenen. Dat geeft je de kans om direct van je fouten te leren. Net zo belangrijk als het resultaat vinden we het plezier dat je zult beleven aan het leerproces zelf; een taal leren is boven alles een opwindende ontdekkingstocht.


Cursus Niveaus Standaard overdag Standaard s'avonds Intensief
Beginners Beginners 1/2/3/4 9 lessen 2 uur/week 12 lessen 1.5 uur/week 6 lessen van 3 uur/week
Gevorderden Gevorderden 1/2/3/4 9 lessen 2 uur/week 12 lessen 1.5 uur/week 6 lessen van 3 uur/week

NB. De taalcursus gaat door wanneer er minimaal 6 cursisten zijn aangemeld.

Daarom Instituto Latino:

Kleine groepjes
Persoonlijke aandacht
Centrum Amsterdam
Gediplomeerde docenten
Klassikale lessen

Lees meer over onze werkwijze

Welk lesmateriaal/boeken heb ik nodig?

Onze Braziliaanse docenten maken bij deze taalcursus gebruik van de boeken Novo Avenida Brasil 1,2 en 3. Deze zijn te bestellen bij uitgeverij Intertaal 

Waarom Braziliaans Portugees leren bij Instituto Latino?

Instituto Latino onderscheidt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: Portugese taalcursussen in Amsterdam vanaf € 11 per uur. Je zult ervaren dat jouw spreek- en luistervaardigheid met sprongen vooruit gaat!

Op welke niveaus biedt Instituto Latino Braziliaans Portugese taalcursussen aan?

Instituto Latino biedt cursussen aan voor beginners en gevorderden. Je kunt onderaan de pagina een keuze maken.

Groepsgrootte maximaal 8 personen

De maximale groepsgrootte voor de taalcursus Braziliaans Portugees is voor zowel beginners als gevorderden 8 personen. Het kan soms voorkomen dat je met minder deelnemers aan de cursus Braziliaans Portugees deelneemt. De cursus gaat door zodra er 6 deelnemers zich ervoor hebben aangemeld.

Cursus Braziliaans Portugees volgen in het centrum van Amsterdam

Ons taleninstituut is zeer goed bereikbaar. Mocht je een taalcursus Braziliaans Portugees in Amsterdam willen volgen, dan ben je bij ons bij het juiste adres.Een reactie van een cursist:

“Mijn vriend is Braziliaans en om die reden ben ik een talencursus Braziliaans-Portugees gaan doen. Het contact met Instituto Latino is altijd persoonlijk en goed. Mijn docente (Ingrid) gaf de les steeds weer een persoonlijke touch, en dat maakte de lessen nog leuker om bij te wonen. Ze bracht zelfs regelmatig homemade Braziliaanse snacks mee! Ik heb nu iets langer dan een jaar les en ik vind het ongelooflijk hoe snel ik al op spreekniveau was. Het heeft wel meegeholpen dat ik ook thuis kan oefenen natuurlijk. Maar met 1,5 uur per week les maak je écht snel progressie.” – Evelien van Breda


Maak kennis met onze docenten voor de taalcursus Braziliaans Portugees:
Dalva Rodrigues

Ik ben in de staat Minas Gerais , Brazilië geboren.
Ik heb een universitaire opleiding in Engelse taal en Portugese taal en  letterkunde.
Sinds 2009 geef ik les bij diverse taalinstituten in Nederland en verzorg ik taaltrainingen bij verschillende bedrijven, zowel aan individuele als aan groepen studenten. De student staat altijd centraal voor mij. Gemotiveerde studenten leren met plezier!
Ik heb van mijn werk  mijn hobby gemaakt en verder reis ik graag om andere culturen te leren  kennen.


Gorete Pereira

Ik ben een gediplomeerde lerares Portugees uit Brazilië en heb  meer dan 20 jaar leservaring in Nederland. Mijn diploma is gewaardeerd in 2003 (door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen) en is gelijkwaardig aan het diploma van een  docent in het beroeps- onderwijs en in de volwasseneneducatie.
Ik houd van lesgeven en ben daarom heel gemotiveerd! Ik geef Portugese les bij verschillende bedrijven, taalinstituten en privé. Mijn hobby’s zijn: yoga, zwemmen en fitness.